Спомени от последния сблъсък с Вердер Бремен преследват Борусия Дортмунд преди

...
Спомени от последния сблъсък с Вердер Бремен преследват Борусия Дортмунд преди
Коментари Харесай

Терзич: Не сме забравили какво се случи срещу Вердер

Спомени от последния конфликт с Вердер Бремен преследват Борусия Дортмунд преди гостуването от 20-ия кръг на Бундеслигата, написа организация ДПА.

През предишния август Борусия водеше с 2:0 до 89-ата минута на мача, до позволи три попадения в добавеното време и загуби дуела.

„ Разбира се, че не сме не запомнили какво се случи. Това към момента ни ядосва “, съобщи старши треньорът на отбора от Дортмунд Един Терзич. „ Това е единствената ни домакинска загуба в Бундеслигата все още. А методът, по който се случи беше исторически. Ако в този момент погледнем към класирането, три точки биха ни били потребни “, сподели още Терзич.

Борусия Дортмунд заема трето място в подреждането с 37 точки, на две зад втория Унион Берлин и на три зад водача Байерн Мюнхен.

„ Нищо не можем да създадем, с цел да върнем времето, тъй че се надяваме до края на сезона да спечелили толкоз точки, че повече да не ни боли от този мач “, добави Един Терзич и разгласи, че само Мариус Волф е под въпрос за срещата.

„ Той работи самостоятелно през вчерашния ден. Надявам се, че през днешния ден ще може да се включи в отборната подготовка “, изясни Терзич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР